fbpx

Reserva cita

Loading...

Tractament Reductor i moldeador de Cuixes i Glutis

50 min         109€        | 1 sessió

Amb la tècnica de les Ondas de Xoc oferim un tractament molt innovador per a combatre amb gran efectivitat el greix localitzat en les cuixes i els glutis. Aconsegueix reduir la inoportuna cel·lulitis en cames, cartutxeres i glutis al mateix temps que reafirma la pell des de la primera sessió.
La gran virtut d’aquesta tècnica és que modela el cos sense necessitat de cirurgies ni liposucciones. Millora el to, la textura, l’elasticitat i l’aspecte de la pell, especialment de la pell de taronja, buidant els acúmulos de greix localitzats. A més, augmenta la producció de col·lagen i millora la circulació sanguínia aportant més oxigenació als teixits. D’altra banda, amb les Ondas de Xoc s’aconsegueix una reactivació molt important de la circulació sanguínia i limfàtica, mobilitzant i alliberant líquids i greix contribuint d’una manera molt eficaç a la desaparició de la sensació d’inflor o volum corporal.
En 9 Sentits acabem la sessió amb un profund massatge remodelador que potencia el resultat del tractament i que permet apreciar resultats des de la primera sessió.

*Tractament no recomanat per a menors de 18 anys, embarassades, persones amb trastorns de coagulació, persones tractades amb cortisona, Persones en procés de tractaments cancerígens.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button