fbpx

Reserva cita

Loading...

Tractament reductor d’abdomen

50 min         109€        | 1 sessió

El nostre nou i innovador tractament amb Ondas de Xoc és enormement efectiu per a reduir i tonificar l’abdomen, atenuar la flaccidesa i disminuir l’excés de greix. L’acció de les ones allibera triglicèrids i permet a l’abdomen recobrar un millor aspecte.
Una dels principals virtuts de les ones de xoc és la seva capacitat de modelar el cos sense necessitat de cirurgies ni liposucciones. La seva acció augmenta la producció de col·lagen i millora la circulació sanguínia aportant més oxigenació dels teixits i en conseqüència millora el to, l’aspecte i l’elasticitat de la pell, evita la pell de taronja, desallotja les indesitjades acumulacions de greix localitzats i redueix el volum corporal.
La tècnica amb Ondas de Xoc és molt eficaç i gens invasiva, molt utilitzada en altres especialitats com la traumatologia i la urologia per la seva capacitat per a aconseguir la reactivació de la circulació sanguínia i limfàtica, l’anomenada microcirculació. La seva capacitat de mobilitzar i alliberar líquids i greixos afavoreix la desaparició de la desagradable sensació d’inflor corporal.
En 9 Sentits acabem la sessió amb Ondas de Xoc amb un profund massatge remodelador, amb productes d’alta cosmètica natural, per a potenciar el resultat del tractament. L’experiència ens mostra que els resultats són perceptibles des de la primera sessió.

*No recomanem el tractament per a menors de 18 anys, embarassades, persones amb trastorns de coagulació, tractades amb cortisona, o en procés de tractament cancerigen*

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button