fbpx

Reserva cita

Loading...

Tractament Exprés Descontracturant Antidolor amb Ones de Xoc

30 min         69€        | 1 sessió

La tècnica d’Ones de Xoc és enormement eficaç, i gens invasiva, per a una gran varietat de tractaments. És especialment indicada per a tractar les contractures musculars. Es basa en ones acústiques que despleguen gran energia en els teixits musculars i en els punts dolorosos. L’energia produïda té la propietat de generar processos reparatius en els músculs, els tendons i els teixits tous i permet abordar de manera satisfactòria varietat de patologies com les lesions musculars, les contractures cròniques i els dolors cervicals.
Les ones de xoc posseeixen la virtut de reactivar la circulació sanguínia i limfàtica, l’anomenada microcirculació, que allibera líquids i grassa i fa desaparèixer la sensació de dolor, entumiment o engarrotament muscular.
En 9 Sentits acabem la sessió terapèutica d’Ones de Xoc amb un profund massatge manual, descontracturante, que potencia el resultat del tractament. El seu cos percebrà el resultat des de la primera sessió obtenint una agradable sensació de reparació i benestar.

*No recomanem el tractament per a menors de 18 anys, embarassades, persones amb trastorns de coagulació, tractades amb cortisona, o en procés de tractament cancerigen*

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button