fbpx

Reserva cita

Loading...

Ritual del Poder Femení

80 min         159€        | Tractament d’Empoderament

Aquesta és una cerimònia dedicada a la dona en cos i ànima, un Tractament d’Empoderament. Un viatge cap a l’interior de tu mateixa que et permetrà descobrir els teus arts secrets i els teus sentiments més íntims. Un massatge amb gemmoteràpia escollida per potenciar el teu propi poder i despertar l’energia vital i creativa.

Un massatge complet de cap a peus, en què combinem diferents tècniques manuals per tal de relaxar el cos i descontracturar-lo.

Combinem un massatge delicat, profund i sensitiu amb l’ús aplicat de gemoteràpia sobre diferents punts estratègics del cos. Les nostres protagonistes són el quars rosa, l’ametista i els granats. Amb aquestes gemmes estimulem els òrgans i les glàndules per afavorir la sanació i la connexió amb una mateixa.

Utilitzem també la moxa, un pur d’artemisa procedent de la medicina tradicional xinesa que gràcies a la calor de la seva combustió desinflama i desbloqueja a nivell energètic als teixits del cos afavorint el flux de la sang.

L’aromateràpia aplicada de la marca Alqvimia és el punt culminant del ritual. Hem triat per a aquest tractament els olis de Reina d’Egipte i el Sensuality amb l’objectiu de potenciar la feminitat, l’amor propi, la confiança en una mateixa i el nostre poder de dona.

Aquest ritual incideix directament en la nostra essència femenina. Treballem amb l’energia de l’úter, els ovaris, el cor i el tercer ull. Tres calders energètics fonamentals per ajudar-nos en el nostre procés d’empoderament.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button