Inscriu-te a l’activitat

Loading...

Taller d’Astrologia Kabbalística

11 de març        19-21h         20€

Aquest any és molt especial, és un any de manifestació, i a més tenim dos mesos seguits amb energia dels Peixos. Ens tornem a reunir per al segon taller d’aquest signe del zodíac on aprofundirem encara més en l’arquetip i veurem que té en comú amb el signe de Virgo.

Peixos és un signe d’aigua i en l’astrologia s’associa amb les emocions, els somnis i la sensibilitat espiritual. Els nascuts sota un signe d’aigua sovint tenen problemes de posar límits, dir no o simplement protegir-se a no contagiar d’emocions negatives. Per això en la segona part parlarem d’eines de protecció espiritual, el seu origen i com podem usar-les.

Començarem com sempre amb una introducció a l’Astrologia kabbalística i les diferències amb l’astrologia popular, així com una petita introducció a la saviesa de la Kabbalah.

Després parlarem dels signes Peixos i Verge per poder entendre’ls, com funcionen i actuen, com són les característiques més importants i per què. Entendrem l’energia disponible que aquesta present i va estar en les pròximes setmanes i com podem aprofitar-la millor, en el nostre benefici i no a l’inrevés.

A la segona part es compartiran i donaran eines de protecció del mal d’ull, neteges energètiques, protecció espiritual.

Aquest taller és excel·lent per:

⭐ Introduir-te en l’astrologia i, si ja tens coneixements previs, aprofundir més

⭐ Començar a ser conscient i aprofitar les energies còsmiques presents en cada mes

⭐ Començar a viure més conscient i amb sentit

⭐ Conéixer-te a tu i als altres millor

La felicitat és una elecció, tria ser feliç i vine a aquest taller.

T’esperem!