fbpx

Inscriu-te a l’activitat

Loading...

Taller d’Astrologia Kabbalística

08 d’abril        19-21h         20€

El mes d’​a​ries ens dona l’oportunitat de començar de nou, de fer restart a la nostra vida, els nostres hàbits i la nostra forma d’actuar i ser. La lluna nova d’aires és coneguda com el començament de l’any nou astrològic.

És un període on se’ns dóna l’oportunitat de plantar noves llavors, tenir noves idees, tornar a somiar, dissenyar i començar nous projectes. A més si prenem aquestes accions ara, amb la consciència correcta, podem estar segurs que tindran molt més potencial per l’èxit, que si ho fem en qualsevol altre moment de l’any.

Aries és el primer signe del zodíac, signe de foc i conegut com el nadó del zodíac. Els nascuts sota aquest signe tenen facilitat de començar coses noves, ser innovadors, ràpids, creatius i durant aquest període podem connectar amb tota aquesta energia ariana. Coneixerem l’arquetip en més detall, entendràs perquè en diuen el beu i totes les seves característiques.

A la segona part (pràctica) es compartiran 5 eines de Programació Neurolingüística i Coaching perquè puguis incrementar la teva autoestima i ser una mica més Àries. I sí ja vas néixer així, aprendràs com tenir la teva autoestima forta i sana.

Si no tens coneixements previs d’astrologia, no et preocupis perquè en els tallers sempre vam començar amb una breu introducció. Després vam parlar del signe que regeix el mes i en la segona part del taller et donem eines que podràs aplicar al teu dia a dia i així millores una mica més la teva vida.

Aquest taller és excel·lent per:

⭐ Introduir-te en l’astrologia i, si ja tens coneixements previs, aprofundir més

⭐ Començar a ser conscient i aprofitar les energies còsmiques presents en cada mes

⭐ Començar a viure més conscient i amb sentit

⭐ Conéixer-te a tu i als altres millor

La felicitat és una elecció, tria ser feliç i vine a aquest taller.

T’esperem!

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button