fbpx

Reserva cita

Loading...

Ritual de Venus

150 min         259€        | Ritual Post Estiu Deluxe

A 9 Sentits t’oferim el millor ritual per recuperar la teva pell després dels estralls de l´estiu: arrugues més accentuades, deshidratació, taques, falta de lluminositat i dany solar. El tractament post estiu deluxe està compost per diverses tècniques que mimaran la teva pell per deixar-la com nova i preparada per afrontar la tornada a la rutina.

En què es basa el Ritual Post Estiu Deluxe?

El Ritual de bellesa Deessa Venus -inspirat en la deessa de l’amor, la bellesa i la fertilitat- comença amb una experiència en la nostra sauna per alliberar les toxines innecessàries del teu organisme i netejar la pell mitjançant la sudoració. Aconseguiràs, a més, una millor relaxació muscular i psíquica.

Seguim amb una exfoliació corporal amb sals de Jordània, algues i fang, que representen un nutritiu aliment per a la pell. Aquestes sals són riques en oligoelements i confereixen a la teva pell un estat òptim d’hidratació i nutrició, aportant brillantor, lluminositat i elasticitat.
Ritual post estiu ideal per recuperar dermis després dels estralls d’aquesta època de l’any.

Continuem aquest ritual complet de bellesa amb un embolcall de vi enriquit amb àloe vera, barreja perfecta per combatre l’envelliment.
El poder antioxidant del vi deixarà la teva pell resplendent i oxigenada, aportant sensació de frescor al teu cos. L’àloe vera és calmant i antiinflamatori, amb propietats riques en vitamines, minerals, aminoàcids i enzims que alleujarà la teva pell exposada al sol de l’estiu.

Enbellirem el teu rostre amb una neteja facial a través d’una emulsió de rosa de Bulgària. Les seves propietats -relaxants, calmants, antiinflamatòries, vitamina C- ajuden a mantenir la joventut de les cèl·lules.

Després de la neteja facial seguim amb un peeling i mascareta facial d’algues, suavitzant les línies d’expressió, revitalitzant i reafirmant els teixits facials, aportant una profunda hidratació i nutrició i millorant els nivells naturals d’humitat.

Acabem aquesta exquisida experiència amb un dedicat massatge abdominal utilitzant la tècnica taoista Chi Nei Tsang, ideat per depurar el teu sistema intern i activar i desbloquejar els fluxos enèrgics. També es realitzaran passis suaus de gemmes de jade, quars rosa i ametista.

Finalment hidratarem la teva pell a través d’un profund massatge relaxant que aportarà benestar a tot el teu cos i sentits. Per a això, utilitzarem els nostres olis d’Alqvimia, marca d’alta gamma de cosmètica natural.

Endinsa’t en la bellesa de cuidar i habitar el teu temple de dona.
Ets Deessa, ets Venus.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button