fbpx

Reserva cita

Loading...

Ritual Per Homes

75 min         119€         | Cuida El Teu Cos

Aquest és un ritual dissenyat especialment per a l’home. L’objectiu principal és desestressar el cos i calmar la ment.

La primera part del ritual consta d’un massatge relaxant i terapèutic que treballa en profunditat les cames per darrere i l’esquena. Un massatge profund amb oli acompanyat també de suaus estiraments i el toc delicat de les perles de coral.

A la segona part l’home es col·loca boca amunt. Després de rebre un massatge abdominal, dediquem un moment molt especial a fer massatges a les mans i avantbraços, un bon massatge de mans ens allibera de l’estrès i del nerviosisme quotidià. Un espai per a tú, per relaxar totes les tensions del dia i per a deixar-te consentir. Seguim amb el coll i el cap, amb detall i presència. I, per culminar l’experiència, un tractament facial molt complet que combina la neteja, l’exfoliació i una hidratació amb un massatge suau i relaxant.

Un ritual destacat pel mim, el relaxament i una exquisida combinació de massatge terapèutic i ritual de bellesa. L’ús de la geloteràpia aplicada potencia els efectes de tot el tractament.

L’elecció perfecta per a aquells homes que busquin desconnectar, relaxar-se i cuidar la seva pell amb productes de qualitat i en mans de bones professionals. Una experiència de spa i terapèutica, on cada detall compte i marca la diferència. Descobreix la fórmula que renova el teu cos i ment. Sortiràs rejovenit.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button