fbpx

Reserva Cita

Loading...

Pack Tractament Reductor i moldeador de cuixes i glutis.

50 min         659 509€        | 6 sesiones

Amb el pack de 6 sessions de 50 minuts amb la tècnica de les Ondas de Xoc oferim un tractament molt innovador per a combatre amb gran efectivitat el greix localitzat en les cuixes i els glutis. Aconsegueix reduir la inoportuna cel·lulitis en cames, cartutxeres i glutis al mateix temps que reafirma la pell des de la primera sessió.
La gran virtut d’aquesta tècnica és que modela el cos sense necessitat de cirurgies ni liposucciones i millora el to, la textura, l’elasticitat i l’aspecte de la pell, especialment de la pell de taronja, buidant els acúmulos de greix localitzats. A més, augmenta la producció de col·lagen i millora la circulació sanguínia aportant més oxigenació als teixits. D’altra banda, amb les Ondas de Xoc s’aconsegueix una reactivació molt important de la circulació sanguínia i limfàtica, mobilitzant i alliberant líquids i greix contribuint d’una manera molt eficaç a la desaparició de la sensació d’inflor o volum corporal.
En 9 Sentits acabem la sessió amb un profund massatge remodelador que potencia el resultat del tractament i que permet apreciar resultats des de la primera sessió.

*Tractament no recomanat per a menors de 18 anys, embarassades, persones amb trastorns de coagulació, persones tractades amb cortisona, Persones en procés de tractaments cancerígens.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button