fbpx

Reserva Cita

Loading...

Pack tractament reductor grasa localitzada a Braços i Aixelles

50 min         659 509€        | 6 sessions

El tractament amb ones de xoc és altament innovador per a les axil·les i la cara interna del braç. Combat amb gran efectivitat el greix localitzat en aquesta zona sempre difícil. Aquesta tècnica allibera triglicèrids i força als adipòcits a recobrar el seu estat inicial. Té l’enorme avantatge de modelar el cos sense necessitat de cirurgies ni liposucciones. A més, augmenta la producció de col·lagen i millora la circulació sanguínia aportant més oxigenació als teixits la qual cosa suposa una ràpida millora de l’aspecte de la pell, especialment de la pell de taronja. En general, millora el to, la textura i l’elasticitat de la pell, combat eficaçment els acúmulos de greix localitzats i redueix el volum corporal.
La tècnica de les Ondas de Xoc és especialment recomanada per ser gens invasiva, com demostra la seva eficaç utilització en altres especialitats com la traumatologia i la urologia.
D’una manera general les Ondas de Xoc aporten una important reactivació de la circulació sanguínia i limfàtica, l’anomenada microcirculació, la qual cosa mobilitza i allibera líquids i grasses i contribueix a la molesta sensació d’inflor corporal.
En 9 Sentits acabem el tractament amb la tecnologia d’Ondas de Xoc amb un profund massatge remodelador que potencia el resultat. I el millor de tot és que els resultats són perceptibles des de la primera sessió.

*No recomanem el tractament per a menors de 18 anys, embarassades, persones amb trastorns de coagulació, tractades amb cortisona, o en procés de tractament cancerigen*

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button