fbpx

Reserva cita

Loading...

Pack Tractament exprés descontracturant amb ones de xoc

30 min         459 309€        | 6 sessions

Li oferim un pack exprés de 5 sessions de 30 minuts. La continuïtat de les sessions d’Ondas de Xoc multiplica l’eficàcia d’aquesta tècnica, reconeguda per a una gran varietat de tractaments, però especialment indicada per a tractar les contractures i dolors musculars.
Les ones de xoc es basen en ones acústiques que despleguen gran energia en els teixits musculars i molt específicament en els punts dolorosos. L’energia produïda té la propietat de generar processos reparatius en els músculs, els tendons i els teixits tous i permet abordar de manera satisfactòria varietat de patologies com les lesions musculars, les contractures cròniques i els dolors cervicals i lumbars, fent desaparèixer la sensació d’entumiment o engarrotament muscular.
En 9 Sentits acabem la sessió terapèutica amb Ondas de Xoc amb un profund massatge manual, descontracturante, que potencia el resultat del tractament. El teu cos percebrà el resultat des de la primera sessió obtenint una agradable sensació de reparació i benestar.

No recomanem el tractament per a menors de 18 anys, embarassades, persones amb trastorns de coagulació, tractades amb cortisona, o en procés de tractament cancerigen*

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button