fbpx

Reserva cita

Loading...

Pack Tractament descontracturant amb ones de xoc

50 min         659 509€        | 6 sessió

T’oferim un pack de 6 sessions de 50 minuts. La continuïtat de les sessions d’Ondas de Xoc multiplica l’eficàcia d’aquesta tècnica, reconeguda per a una gran varietat de tractaments, però especialment indicada per a tractar les contractures i dolors musculars. Es basa en ones acústiques que despleguen gran energia en els teixits musculars i específicament en els punts dolorosos. L’energia produïda per les ones de xoc té la propietat de generar processos reparatius en els músculs, els tendons i els teixits tous i permet abordar de manera satisfactòria varietat de patologies com les lesions musculars, les contractures cròniques i els dolors cervicals i lumbars, fent desaparèixer la sensació d’entumiment o engarrotament muscular.
En 9 Sentits acabem la sessió terapèutica d’Ondas de Xoc amb un profund massatge manual, descontracturante, que potencia el resultat del tractament. El nostre cos percep el resultat des de la primera sessió obtenint una agradable sensació de reparació i benestar.

No recomanem el tractament per a menors de 18 anys, embarassades, persones amb trastorns de coagulació, tractades amb cortisona, o en procés de tractament cancerigen*

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button