fbpx

Reserva Cita

Loading...

Pack Rejoveniment facial exprés amb ones de xoc

30 min         459 309€        | 6 sessions

Comencem aquest tractament amb una neteja facial profunda i prosseguim amb la tècnica d’Ondas de Xoc. Des de la primera aplicació s’aprecia la redefinició de l’oval facial, s’observa la reafirmació dels pòmuls, s’atenua el solc nasogeniano, les potes de gall i arrugues del front. Ofereix molt bons resultats en el cas del doble mentó.

Si es realitza un tractament amb una certa continuïtat (almenys 6 sessions) s’obté un notable augment de col·lagen en la pell del rostre i en conseqüència un efecte lífting durador, similar al Botox. Sens dubte es reforça l’aspecte juvenil i fresc del rostre. A més s’optimitza la lluminositat, el to, la textura i l’elasticitat de la pell, es millora la circulació sanguínia i s’aporta més oxigenació als teixits retardant el seu envelliment.
En 9 Sentits acabem aquest tractament amb un massatge refermant i màscara facial hidratant. El resultat és un sorprenent nivell de reafirmació facial, atenuació de les arrugues i augment del col·lagen de la pell, visible des de la primera sessió.

No recomanem el tractament per a menors de 18 anys, embarassades, persones amb trastorns de coagulació, tractades amb cortisona, o en procés de tractament cancerigen*

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button