fbpx

Reserva Cita

Loading...

Massatge & ritual pedres calentes.

80 min        169€        Camilla 

Massatge relaxant i terapèutic extraordinàriament beneficiós i agradable. El nostre tractament détox combina el nostre reconegut massatge terapèutic amb olis essencials, aromateràpia i l’aplicació sobre la pell de pedres calentes. L’acció de les pedres promou el flux de les nostres energies vitals i alleuja tot tipus de trastorns físics i emocionals. Sens dubte contribueixen a enfortir el nostre estat general, tant corporal com mental.

L’acció del massatge combinat amb l’aplicació de pedres calentes en els punts d’energia del nostre cos es tradueix en la reducció dels dolors crònics musculars i articulars, l’eliminació de toxines, la millora en la circulació sanguínia, el reequilibri del sistema nerviós, l’enfortiment de la nostra capacitat de relaxació, la millor harmonització entre cos i ment i la reducció dels nostres nivells d’estrès.

Aquest tractament dissenyat amb el nostre particular estil 9 Sentits, fusió perfecta de pressió i delicadesa, tècnica, manyaga i elegància, descontractura, revitalitza, oxigena i il·lumina la pell contribuint a reafirmar i tibar els teixits que contribueixen a donar-li un to més saludable.

Com a teràpia exerceix una poderosa acció tonificant molt indicada per a eliminar les males energies que s’associen a moments de nervis, estrès, ansietat o insomni.

Podem assegurar-te que aquest tractament de pedres calentes al costat de la nostra fusió de tècniques, suposa un exercici extremadament agradable, de tonificació, harmonització i relax.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button