fbpx

Reserva Cita

Loading...

Massatge & ritual pedres calentes per a parelles.

80 min        309€        Camilla 

Massatge relaxant i terapèutic per a compartir amb la teva parella o persona estimada d’un moment màgic. El nostre tractament combina el nostre reconegut massatge terapèutic amb olis essencials i l’aplicació sobre la pell de pedres calentes, a diferents temperatures. L’acció de les pedres promou el flux de les nostres energies vitals i alleuja tot tipus de trastorns físics i emocionals. Sens dubte contribueixen a enfortir el nostre estat general, tant corporal com mental.

L’acció del massatge combinat amb l’aplicació de pedres calentes en els punts d’energia del nostre cos es tradueix en la reducció dels dolors crònics musculars i articulars, l’eliminació de toxines, la millora en la circulació sanguínia, el reequilibri del sistema nerviós, l’enfortiment de la nostra capacitat de relaxació, la millor armonització entre cos i ment i la reducció dels nostres nivells d’estrès.

Aquest tractament dissenyat amb el nostre particular estil 9 Sentits, fusió perfecta de pressió i delicadesa, tècnica, manyaga i elegància, descontractura, revitalitza, oxigena i il·lumina la pell contribuint a reafirmar i tibar els teixits que contribueixen a donar-li un to més saludable.

Com a teràpia exerceix una poderosa acció tonificant molt indicada per a eliminar les males energies que s’associen a moments de nervis, estrès, ansietat o insomni.
Podem assegurar-te que per a la parella el tractament Détox amb pedres calentes al costat de la nostra fusió de tècniques, suposa compartir una experiència extremadament agradable, de tonificació, connexió i relax.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button