fbpx

Reserva cita

Loading...

Safir

60 min        159€          | Massatge Relaxant

Aquest és un massatge terapèutic i relaxant destinat a gaudir amb la parella, amb una amiga o un familiar. És un tractament que combina la aromaterapia amb diverses tècniques manuals. Es realitza en camilla i s’hi treballa tot el cos. Ens agrada començar pels peus, amb uns tocs de reflexología i massatge tradicional tailandés. Acomodem el cos amb pressions i estiraments lleugers, per tal d’ubicar-lo i desestressar-lo de la tensió del dia a dia. Un cop s’ha alliberat el cansanci més pesat, comencem amb un suau i delicat massatge relaxant amb olis d’alta qualitat. 

Els olis que utilitzem son completament naturals i no tenen cap tipus d’additiu o residu mineral. A més de nodrir la pell i deixar-la ben hidratada, evitarem que el poro es taponi -és el que sol passar amb els olis de baixa qualitat-.

L’esquena podem treballar-la amb profunditat, si això és el que es necessita. El nostre toc terapèutic està present en tots els nostres tractaments, i ens diferencia clarament per una dedicació molt personalitzada segons les necessitats de cadascú. A més de sortir més relaxat/ada, sentiràs com s’alleuja la tensió del cos i s’alliberen les contractures.

Finalitzem l’experiència amb un massatge cranifacial i cervical. Un toc de plomes, perles de coral, aromes i amatistes farán d’aquest tractament un viatge del que no voldràs tornar. Si vols sorprendre a algú que estimes, què millor que compartir benestar plegats/ades.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button