fbpx

Reserva cita

Loading...

Massatge Reactiva el teu cos

50 min         59 €        | Tractament Post confinament

El nostre cos s’enfronta a una sèrie de problemes derivats de la falta de mobilitat o activitat física, els nostres músculs perden tonicitat i força, i a més el nostre metabolisme basal perd el seu equilibri natural i augmentem el nostre pes amb major facilitat.

La immobilitat afecta a la nostra circulació sanguínia. Especialment a les persones que s’han vist sotmeses assíduament al teletreball.

El múscul es perd molt ràpidament durant els períodes de desús, com a poca mobilitat, repòs en llit, o un temps a l’hospital, i és extremadament difícil recuperar els músculs, especialment en les persones majors.

El massatge Reactiva el teu cos està especialment dissenyat per a recuperar el to muscular, disminuir l’ansietat i l’estrès, augmentar la flexibilitat, i elevar el flux sanguini.

Amb la tècnica que hem desenvolupat, t’ajudarem a millorar el reg sanguini de tot el cos i activar tot el teu organisme.
T’assegurem una hora de relax i regeneració molt reparadora per al teu cos i ment. T’oferim un tractament ideal per a l’entumiment general amb efectes positius per a possibles maldecaps, burxades a les cames i tensió a l’esquena i cervicals.

T’esperem per a una hora terapèutica de desconnexió, que et permetrà sentir el teu cos renascut. Sent com flueix de nou la teva energia.

Call Now Button
Abrir chat
Escríbenos por Whatsapp
¡Hola!
¿Cómo puedo ayudarte?
Powered by