fbpx

Reserva cita

Loading...

Massatge Reactiva el teu cos

50 min         59 €        | Tractament Post confinament

El nostre cos s’enfronta a una sèrie de problemes derivats de la falta de mobilitat o activitat física, els nostres músculs perden tonicitat i força, i a més el nostre metabolisme basal perd el seu equilibri natural i augmentem el nostre pes amb major facilitat.

La immobilitat afecta a la nostra circulació sanguínia. Especialment a les persones que s’han vist sotmeses assíduament al teletreball.

El múscul es perd molt ràpidament durant els períodes de desús, com a poca mobilitat, repòs en llit, o un temps a l’hospital, i és extremadament difícil recuperar els músculs, especialment en les persones majors.

El massatge Reactiva el teu cos està especialment dissenyat per a recuperar el to muscular, disminuir l’ansietat i l’estrès, augmentar la flexibilitat, i elevar el flux sanguini.

Amb la tècnica que hem desenvolupat, t’ajudarem a millorar el reg sanguini de tot el cos i activar tot el teu organisme.
T’assegurem una hora de relax i regeneració molt reparadora per al teu cos i ment. T’oferim un tractament ideal per a l’entumiment general amb efectes positius per a possibles maldecaps, burxades a les cames i tensió a l’esquena i cervicals.

T’esperem per a una hora terapèutica de desconnexió, que et permetrà sentir el teu cos renascut. Sent com flueix de nou la teva energia.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button