Reserva cita

Loading...

Mar d’Or

60 min         69 €        | Massatge Terapèutic

El Mar d’Or és un massatge d’una hora de duració en la qual es treballa la totalitat del cos de forma completa i en profunditat.

Com en la resta dels nostres massatges, al Mar d’Or s’apliquen diferents tècniques com són el quiromassatge, la reflexologia, el cranisacral, el tailandès, el californià, etc. L’elecció de les mateixes dependrà de la demanda del client o segons les necessitats que les nostres terapeutes percebin.
A 9 Sentits el tracte d’excel·lència és una de les nostres prioritats, així doncs, oferim tractaments totalment personalitzats i segons el que et vingui més de gust. És el teu moment de benestar i volem que el gaudeixis!

Et recomanem que confiïs en les mans expertes de la teva terapeuta. Coneixem el teu cos i les seves necessitats, deixa’t bressolar en un mar d’oli calent, carícies i tocs conscient. No hi ha massatge enlloc que s’assembli al que rebràs aquí. Et dediquem una hora de benestar únicament per a tu.

En els nostres tractaments ens agrada cuidar-te i és per això que cap detall passa desapercebut. Com és habitual en els nostres tractaments, començarem amb un embolcall de tovalloles calentes i humides als peus, per tal de netejar-los i desestressar-los. Continuarem amb una caminada palmar, a l’estil del massatge tailandès, pels peus i cap a les cames, continuant per l’esquena -desbloquejant el múscul paravertebral- i acabant amb un lleuger toc a les cervicals, el cap i els braços.

Un cop realitzada la primera presa de contacte, retirarem el lleuger mocador que cobreix el cos de manera suau i delicada, deixant que el contacte de la tela amb la pell nua desperti una sensació irresistiblement agradable. A partir d’aquí començarà un massatge profund a tot el cos. Indica’ns si prefereixes que sigui terapèutic o, al contrari, relaxant.

Finalitzem l’experiència amb un massatge cervical i crani-facial per acabar d’alliberar totes les tensions diàries. Un lleuger toc de perles de coral per tot el cos marcarà el final del tractament.