fbpx

Reserva cita

Loading...

Mar d’Or

60 min         69€        | Massatge Terapèutic

En aquest massatge el/la protagonista ets tu. Gaudeix d’una hora de massatge relaxant i terapèutic. Deixa’t mimar pel nostre tacte conscient i professional. Cada tractament és personalitzat i combinem diferents tècniques manuals segons la necessitat de cada persona.

En una hora pots gaudir d’un complet massatge per tot el cos. Relaxar les cames i millora la seva circulació, alleujar la tensió de l’esquena baixa, desbloquejar les contractures de les teves cervicals… deixa’t portar en un mar de calma i reconnecta amb el teu cos.

Podem assegurar-te una hora de relaxació i regeneració molt reparadora per al cos i per la ment. Millor que una migdiada després d’un matí esgotador, millor que una classe de ioga després de treballar, més relaxant que la meditació, més saludable que un bany d’hidromassatge.

El tractament ideal per l’estrès, per l’esgotament, l’entumiment general, per al mal de cap, el mal de ulls, el mal de panxa, el malestar digestiu, les punxades a les cames, la tensió a l’esquena…

Una hora terapèutica de plaer i desconnexió. Sentiràs el teu cos rejovenit. Sent com flueix de nou la sang i l’energia pel teu cos. T’acompanyem en el procés. Cuidem cada detall, amb cura i dedicació; tenim cura de tu.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button