Reserva cita

Loading...

Diamant

70 min         169 €        | Massatge i Banys Aromàtics

Una experiència completa de massatge i banys aromàtics. Comparteix amb la teva amiga o amb la teva parella un regal relaxant i diferent. El massatge es realitza en una mateixa habitació, sobre un ampli i únic tatami de fibres naturals molt còmode i relaxant. L’aroma de les sals florals i l’escuma de la banyera inunda l’ambient en un càlid i deliciós espai que us captivarà només d’entrar-hi.

L’experiència comença amb un profund massatge als peus que, a poc a poc, va ascendint cap a les cames i l’esquena, relaxant els teixits en profunditat i delicadament. Gaudiràs també d’altres elements sorpresa que et sorprendran amb les seves textures durant el massatge, fent d’aquest viatge un tractament sens dubte únic i diferent en comparació amb tots els massatges que hagis probat fins ara.

Un cop finalitzada la part de darrere donarem la volta i gaudiràs de nou d’un complert massatge on s’hi combinen diferents tècniques. Començarem amb tècniques de massatge tailandés, desde els peus i a través de les cames. Seguirem pel ventre i el tors, realitzarem unes respiracions profundes i pasarem a finalitzar el viatge amb un massatge a les cervicals, crani i cara.

Culmina l’experiència amb un bany de roses, sals, olis esencials i escuma. Una combinació idònia i perfecte per desconnectar de l’estrés del dia a dia i regenerar l’energia de cos i ment.