fbpx

Reserva cita

Loading...

Diamant

70 min         199€        | Massatge i Banys Aromàtics

Aquest tractament està especialment indicat per a compartir-lo amb un ésser estimat. Es tracta de 50 minuts d’un massatge complet, terapèutic i relaxant sobre tatami, que culmina en 20 minuts d’un bany d’escuma amb sals de Jordània.

L’aroma se sent només entrar a l’habitació. El color de la cromoteràpia envaeix l’habitació i et recull en un ambient màgic ja abans de començar. La llum tènue de les espelmes acompanya l’experiència i et submergeix en un estat de calma i desconnexió.

El massatge comença amb uns tocs harmònics i rítmics des dels peus fins al cap, a l’estil tailandès. Ens agrada començar amb uns lleugers estiraments per desbloquejar el cos, relaxar-lo i preparar-lo d’aquesta manera per a una experiència deliciosa. Treballem els peus en profunditat amb digitopuntura aplicada. La aromateràpia i els olis de qualitat són algunes de les nostres eines per afavorir aquest viatge de calma i desconnexió.

Es realitza un massatge complert a l’esquena amb tocs suaus, lents, però també profunds. La nostra missió és el teu benestar, el nostre camí és terapèutic. Afavorim la teva salut, alleugem les tensions i els bloquejos d’una manera elegant i harmoniosa. Sentiràs veritablement el teu cos com un espai sagrat.

Ens agrada treballar amb molta cura i detall, un tacte conscient i personalitzat. A 9Sentits venerem el teu cos i en aquest ritual podràs sentir els beneficis d’un massatge fet per a tu. No deixis de provar-ho, compartint benestar, la vida és millor.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button