fbpx

Reserva cita

Loading...

Mar de plata

30 min         39 €        | Massatge Exprés

Aquest és un tractament pensat per a les persones que tinguin poc temps i uns horaris complicats. Es tracta d’un massatge exprés de 30 minuts per alleujar l’estrès i les tensions acumulades en zones específiques. Un tractament ideal que podràs realitzar en qualsevol moment, abans d’entrar a treballar, al break, a l’hora del dinar, abans de tornar a casa … Podràs fàcilment incloure-ho en la teva agenda i sortiràs completament renovat/da.

En aquest massatge eliminem les contractures de qualsevol zona que necessiti ser desbloquejada. Es tracta d’un massatge amb oli profund i molt efectiu que incideix directament en les contractures, especialment de l’esquena alta i baixa. També podem tractar cuixes o bessons engarrotats. migranyes, mal de cap o malestar a l’estómac.

Gaudeix de 30minuts totalment per a tu. Personalitzem tots els nostres tractaments. Mitja hora de desconnexió que et farà viatjar lluny i gaudir d’un intens instant de vacances que renovarà el teu cos i ment sense alterar els teus horaris ni obligacions diàries.

Cuidem cada detall. Deixa’t acompanyar per un tracte exquisit i professional. Les millors mans, les millors instal·lacions i materials naturals de primera qualitat.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button