Reserva cita

Loading...

Mar de plata

30 min         39 €        | Massatge Exprés

El tractament Mar de Plata es el massatge més curt i senzill de la casa, però no per això menys eficient i deliciós.

A l’inici de la sessió, la terapeuta et demanarà quina zona específica del teu cos prefereixes treballar (pots escollir entre l’esquena, les cames, els peus, el cap… el que tu vulguis).
Tot i que es treballi en una zona concreta del cos, en aquest tractament també s’hi inclou un lleuger toc per tot el cos, així com un petit massatge al cap i als peus.

Com en la resta dels nostres massatges, al Mar de Plata s’apliquen diferents tècniques com són el quiromassatge, la reflexología, el cranisacral, el tailandés, el californià, etc. L’elecció de les mateixes dependrà de la demanda del client o segons les necessitats que les nostres terapeutes percebin.

El Mar de Plata pot anar enfocat a una vesant terapèutica o, per altra banda, una més relaxant. Això dependrà del que tu prefereixis. És el teu moment de benestar, així que explica’ns què és el que et ve més de gust!

Com es habitual en els nostres tractaments, començarem amb un embolcall de tovalloles calentes i humides als peus, per tal de netejar-los i desestressar-los. Continuarem amb una caminata palmar, al estil del massatge tailandes, pels peus i cap a les cames, continuant per l’esquena -desbloquejant el múscul paravertebral- i acabant amb un lleuger toc a les cervicals, el cap i els braços.

Un cop finalitzada la primera presa de contacte, retirarem el lleuger mocador que cobreix el cos de manera suau i delicada, deixant que el contacte de la tela amb la pell nua desperti una sensació irresistiblement agradable. A partir d’aquí començarà el massatge localitzat en la zona que hagis triat.
Després de tractar la zona escollida, ens agrada finalitzar sempre amb un lleuger massatge crani-facial i cervical per acabar de lliberar totes les tensions del dia. Un toc suau de perles de coral per tot el cos marcará el final del tractament.