fbpx

Reserva cita

Loading...

Drenatge Limfàtic

60 min         69 €        | Retenció de líquids

Sabem que el nostre sistema limfàtic és fonamental per a l’eliminació dels tòxics que es van generant en el nostre cos, així com per al transport adequat dels nutrients i de les nostres defenses.

És conegut que l’excés de greixos, els mals hàbits alimentaris, la falta d’exercici, la tensió emocional, la mala circulació, la retenció de líquids i alguns problemes hormonals són algunes de les causes que afavoreixen la formació de la molesta cel·lulitis. 

A vegades sense motiu aparent ens pesen i s’inflen les nostres cames o ens sentim cansades malgrat no tenir activitat física important; molt sovint apareixen varius des d’edats primerenques, i en tot això la cel·lulitis sol ser un denominador comú de moltes dones, i a més des d’edats molt primerenques. 

Tots els estudis i assajos pràctics realitzats en aquests últims anys indiquen que una de les alternatives per a prevenir i ajudar a millorar la cel·lulitis és precisament el Drenatge Limfàtic Manual.

Aquest tractament està pensat per a ajudar a mobilitzar i drenar els líquids i els residus metabòlics acumulats en el teu cos i per a, a més, ajudar a trencar adherències creades per les tensions de la vida quotidiana o l’estrès amb el qual solem conviure. 

El nostre massatge de Drenatge limfàtic t’ajudarà a suavitzar la teva textura muscular i el to de la teva pell.

Aquest tractament és enterament manual, basat en una tècnica que mobilitza de manera suau, lenta i progressiva tot el sistema limfàtic ajudant a mobilitzar els líquids del teu cos i a eliminar de manera natural les substàncies que el teu cos no necessita. 

És un tractament efectiu per a millorar la teva salut i també en el camp de l’estètica, perquè afavoreix la textura i la forma del teu cos. 

Sens dubte, són molts els beneficis d’aquest tractament:

Activa la mobilitat dels vasos limfàtics, ajuda a reabsorbir l’excés de líquids.

En cas de dolor té una acció sedant. 

És un bon aliat del teu cos per a vèncer en un procés inflamatori.

Té una acció enormement relaxant.

Ajuda a millorar totes les defenses de l’organisme

Em plau dir-te que hem dissenyat aquest tractament pensant en tu, tractament adequat tant per a dones i homes, per a cobrir les teves necessitats de salut i estètiques més essencials, des d’un abordatge integral, i és clar amb el nostre segell personal de manyaga i cura del teu cos i benestar.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button