fbpx

Reserva cita

Loading...

Coach

 60 min         80-100€        

Ens plau oferir-vos un nou servei, pensem que molt adequat per a fer front als temps que estem vivint. Posem a la vostra disposició sessions de *Coaching; seran a càrrec de Regina Insa, psicòloga i *coach, una excel·lent professional amb notable experiència. .
Ho hem dissenyat per a acompanyar a aquells professionals i aquelles persones que en un moment tan complex i estressant desitgin millorar el seu benestar personal o professional.
La nostra proposta de *coaching ofereix dues àrees d’acompanyament, un específic per a professionals i un altre més general per a tota mena de persones.
En tots dos casos és indicat per a tots els qui desitgin potenciar el seu autoconeixement i el seu potencial professional i personal.
En l’àrea professional, et permetrà precisar els teus objectius per a avui o de futur; et permet millorar/incrementar els resultats professionals, emprendre un nou negoci o una nova carrera professional, millorar les teves habilitats directives i de lideratge, millorar la teva comunicació amb empleats i superiors, gestionar processos de canvi, augmentar el sentiment de valoració en el treball, conciliar la vida professional amb la personal….
En l’àrea personal, apoderar-te, millorar el teu dia a dia, els teus hàbits, aprendre a gestionar les teves emocions més eficientment, identificar les creences que ja no et serveixen i substituir-les per altres adaptatives, distingir fets i judicis per a valorar la realitat, establir objectius i plans d’acció ambiciosos…
Les sessions es focalitzen en dues idees clau: facilitar el desenvolupament del potencial de cada persona en la seva dimensió personal i professional, en segon lloc ser eina poderosa per al canvi. Utilitza eines molt variades com la conversa, les preguntes, el feedback, les metàfores i els contes.

El servei es desenvolupa en sessions de 60 minuts de freqüència adaptada a tu i al teu objectiu, amb una durada que pot oscil·lar entre 6 i 12 sessions.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button