fbpx

El ritual post-estiu que la teva pell necessita

9 Set 2018 | Bellesa

L’aigua del mar, el clor, el sol, la mala alimentació… alguns dels estils de vida que duem durant els mesos d’estiu afecten directament al nostre cos i, sobretot, a la nostra pell.

Des de 9 Sentits ens agradaria presentar-te el Ritual Post-Estiu Deluxe, el millor ritual per recuperar-te després dels estralls de l’estiu: arrugues més accentuades, deshidratació, taques, falta de lluminositat i dany solar, entre d’altres.

Quines tècniques s’utilitzen en aquest tractament post-estiu?

El Ritual post-estiu és un tractament molt complert, amb una duració de 2:30h, i utilitza una quantitat força important de tècniques.

Per començar, pasarem una estona a la sauna, relaxant-nos i ajudant al nostre cos a alliberar aquelles toxines innecessàries del nostre organisme. De la mateixa manera, aquesta tècnica ens ajudarà a netejar la pell mitjançant la sudoració.

El següent pas serà una exfoliació corporal amb sals de Jordània, algues i fang. Aquests elements ajudaran a nutrir i hidratar la nostra pell ja que són rics en oligoelements.

Continuarem el ritual amb un exclusiu embolcall de vi enriquit amb àloe vera, barreja perfecta per combatre l’envelliment.
El poder antioxidant del vi deixarà la nostra pell resplendent i oxigenada, aportant sensació de frescor al teu cos. L’àloe vera és calmant i antiinflamatori, així que alleujarà la nostra pell exposada al sol de l’estiu.

En el següent pas ens centrarem només en la part facial, fent-hi una neteja profunda, un peeling i una mascareta.

Acabem aquesta exquisida experiència amb un dedicat massatge abdominal utilitzant la tècnica taoista Chi Nei Tsang, ideat per depurar el teu sistema intern i activar i desbloquejar els fluxos enèrgics; i amb un massatge relaxant hidratant que aportarà benestar a tot el teu cos.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This
Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button