fbpx

Ritual del Poder Femení

19 Abr 2018 | Rituals

En un món en el qual encara impera allò masculí, sorgeix la necessitat d’afavorir l’apoderament del femení per equilibrar així la balança i poder viure en un món més harmoniós on cadascun ocupi el seu lloc i la seva funció. La figura de la dona no ha estat precisament ben cuidada i considerada en els últims temps, per aquesta raó el nostre espai proposa un lloc i un tractament en el qual la dona pugui reforçar la seva essència femenina a través de diferents tècniques i trobades que afavoreixin la connexió amb ella mateixa: el Ritual del Poder Femení.

Entenem que el poder intrínsec de la dona jeu en el seu úter i ovaris. Un lloc al que anomenem palau sexual, on s’engendra la vida i sorgeix la potència creativa que ens permet créixer com a dones joioses.

A 9 Sentits, estimem el nostre cos i el venerem com si d’un temple es tractés. Afavorim l’apoderament femení a través de pràctiques que et vinculen amb el sensual i desperten els teus sentits a la subtilesa de l’intangible. Així neix el nostre ritual dedicat al poder femení; a continuació es descriuen algunes de les tècniques que utilitzem per fer-ho possible.

Ja en l’antiguitat, els nostres ancestres coneixien bé l’ús de la gemoteràpia per a finalitats sanadores i religioses. Tenim referències de l’ús del jade en les dinasties xineses; els quars es nomenen en la Bíblia amb Aarón i en l’Arca; l’obsidiana era venerada pels Inques, Asteques i Mayes; els indígenes Mixteques feien ús de l’or entre altres minerals; així com el lapislázuli i la cornalina eren pedres sagrades en l’antic Egipte i Mesopotàmia. Fins i tot Plató, en els seus Diàlegs, fa referència en poder sanador dels cristalls en l’època atlante. Aquests són alguns exemples dels nombrosos usos ancestrals que fan referència en poder sanador i místic de les gemmes, pedres, minerals i cristalls.

En aquest ritual hem seleccionat diferents gemmes per despertar l’energia en el teu palau sexual i harmonitzar el teu cos, ment i cor en un viatge cap a tu mateixa. Les nostres pedres escollides han estat l’ametista, per potenciar l’estat de meditació i transcendència; el quars rosa, per integrar l’experiència en el teu cor a través de l’amor i la compassió; i els granats, per estimular la vitalitat i donar vigorositat als teus ovaris i palau sexual. Una combinació exquisida per despertar la teva sexualitat i expandir el seu poder creatiu cap a tot el cos afavorint l’apoderament a través de la connexió amb la teva feminitat.

La moxa és una altra de les nostres protagonistes en aquesta experiència, escollida per potenciar l’experiència curativa del ritual. La tècnica de moxibustió es va descobrir en l’antiga Xina i era utilitzada per dispersar el fred i la humitat del cos, estimulava l’energia yang, escalfava els meridians i permetia així alleujar dolors, desintoxicar el cos i activar la circulació de la sang i l’energia. Avui en dia segueix aplicant-se en tractaments de la Medicina Tradicional Xinesa per a usos terapèutics. La combustió de la planta Artemisa exerceix un poder altament curatiu per al nostre cos si s’empra sobre punts localitzats. Actua a nivell muscular, orgànic i energètic. En aquest tractament la moxa representa el foc que augmenta la força vital del nostre úter, que dispersa bloquejos i estancaments a l’àrea, i millora així el nostre potencial creatiu i sexual.

Acompanyem el viatge amb un massatge psicosensitiu que ens farà sentir belles i estimades, aportant un estat de relaxació i meditació, i despertant els nostres sentits en una experiència de goig i reconciliació.

Hem seleccionat, especialment per a l’ocasió, olis essencials d’Alqvimia – una marca prestigiosa i coneguda per la qualitat de la seva matèria prima i l’elegància de les seves fórmules –  per despertar la sensualitat de la dona i donar lluminositat, nutrició i hidratació a la nostra pell. La fragància alquímica de l’aromateràpia aplicada estimularà la immersió en una experiència gairebé mística que segur no et deixarà indiferent.

Aquest és un dels nostres rituals més preuats, on tu seràs la protagonista i esperem fer-te sentir com una reina, mereixedora de tot.

Share This
Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button