El mètode by Alexandra Ferra

Quan vaig adonar-me que les dones tenien poca consciència del seu cos, del seu poder femení i de la seva gran bellesa i sensualitat, no vaig poder-me quedar quieta. Després de compartir idees amb altres dones sobre la condició femenina i les seves fortaleses, manques i característiques, vaig donar vida a 9 Sentits, un conjunt harmònic de tècniques físiques i sensorials que es fusionen en una proposta integral destinada a la dona. El seu objectiu: interrelacionar benestar, bellesa, equilibri i poder en un tot destinat a reforçar l’apoderament femení. Una experiència d’excel·lència, professionalitat, plaer i relaxació.

“La fórmula de 9 Sentits està especialment dirigida a aquelles dones que desitgen connectar i reforçar i, si s’escau, descobrir el seu poder femení. És una guia per a l’autoconeixement a través dels sentits i ofereix un marc per afrontar les inseguretats i reforçar la bellesa física i interior.”

Ofereix massatges essencials, terapèutics i relaxants, unipersonals i per a parelles, combinats amb tractaments de bellesa i rituals. D’aquests podem distingir aquells que ens acompanyen en cada etapa de la vida de la dona i els que ens permeten submergir-nos en la subtilesa de la feminitat.

Tots ells es desenvolupen des del diàleg amb el cos i l’esperit de cada dona, orientats a la recerca de l’autoconeixement i la renaixença de la feminitat inherent en cada dona.

9 Sentits està present en la quotidianitat de les dones, reforça la seva autoestima, potencia el seu poder, estimula el seu equilibri i aviva la seva bellesa d’una forma plena. El benestar i la bellesa estan enllaçats. Amb el nostre mètode pots enfortir l’equilibri entre ment, cos i esperit.

Pots confiar en la nostra mirada professional.

El meu equip i jo estarem encantades de conèixer-te.