fbpx

ALEXANDRA FERRA

Vaig néixer en un poblet vora la mar, en les costes del pacífic, a Equador. Vaig viure uns anys a Argentina fins que l’any 2001 vaig decidir viatjar a Barcelona. Em vaig enamorar de la ciutat, de la seva gent i del color i la calor del mediterrani. Vaig decidir que era la ciutat en la qual volia viure. En acabar els meus estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya em vaig dedicar a treballar com a fotògrafa freelance, realitzant retrats i fotografia de moda.

Durant aquesta època em vaig centrar especialment en el cos femení, del que em va  interessar la seva bellesa i potencial expressiu. Però al mateix temps vaig observar la poca consciència que algunes dones tenien del seu propi cos quan les fotografiava. Un dia em vaig dir: vull seguir fent fotografia, però també vull implicar-me en un projecte més ampli que apoderi a la dona i que la faci més conscient del seu cos, la seva bellesa i la seva sensualitat.

Aquesta vocació per l’univers Beauty i el meu interès per la salut i el benestar de la dona va fer que em formés amb professionals del món de les teràpies, amb els quals vaig constatar que la felicitat i el benestar de la dona es construeixen com un tot. Una mirada holística on hi participen sensacions físiques, autoconeixement, nutrició, gaudi del cos i relació amb els altres.

Vaig comprendre que el benestar i la plenitud de la dona poden augmentar si s’exploren tots els sentits. Vaig aprendre a observar-los un a un i també tots alhora. Vaig construir un mètode per treballar amb ells, combinant-los tots, i el vaig anomenar 9 Sentits.

Tinc la certesa que cada dona és meravellosa i que aprendre a potenciar cadascun dels sentits és la clau del plaer i del benestar.

“Una dona no ha de ser bella. Ha de creure-s’ho”.
Coco Chanel

El mètode by Alexandra Ferra

Quan vaig adonar-me que les dones tenien poca consciència del seu cos, del seu poder femení i de la seva gran bellesa i sensualitat, no vaig poder-me quedar quieta. Després de compartir idees amb altres dones sobre la condició femenina i les seves fortaleses, manques i característiques, vaig donar vida a 9 Sentits, un conjunt harmònic de tècniques físiques i sensorials que es fusionen en una proposta integral destinada a la dona. El seu objectiu: interrelacionar benestar, bellesa, equilibri i poder en un tot destinat a reforçar l’apoderament femení. Una experiència d’excel·lència, professionalitat, plaer i relaxació.

“La fórmula de 9 Sentits està especialment dirigida a aquelles dones i homes que desitgin connectar i reforçar i, si s’escau, descobrir el seu poder interior. És una guia per a l’autoconeixement a través dels sentits i ofereix un marc per afrontar les inseguretats i reforçar la bellesa física i interior.”

Ofereix massatges essencials, terapèutics i relaxants, individuals i per a parelles, combinats amb tractaments de bellesa i rituals.

D’aquests podem distingir tractaments subtils i femenins per a cada etapa de la dona, rituals de parella que estimulen la connexió i la complicitat entre tots dos i per als homes, rituals personalitzats que harmonitzen l’energia yin i yang.
Els nostres rituals inclouen diferents tècniques de massatge com craniofacial, tailandès, descontracturant, reflexologia, entre d’altres. A més, fem servir elements com la moxa, la gemoteràpia, l’aromateràpia i diferents textures que estimulen la sensibilitat del cos. Tot pensat i dissenyat especialment per afavorir una experiència sensorial i terapèutica única.

Pots confiar en la nostra mirada professional.
El meu equip i jo estarem encantades de conèixer-te.

Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button