fbpx

El mètode by Alexandra Ferra

Quan vaig adonar-me que les dones tenien poca consciència del seu cos, del seu poder femení i de la seva gran bellesa i sensualitat, no vaig poder-me quedar quieta. Després de compartir idees amb altres dones sobre la condició femenina i les seves fortaleses, manques i característiques, vaig donar vida a 9 Sentits, un conjunt harmònic de tècniques físiques i sensorials que es fusionen en una proposta integral destinada a la dona. El seu objectiu: interrelacionar benestar, bellesa, equilibri i poder en un tot destinat a reforçar l’apoderament femení. Una experiència d’excel·lència, professionalitat, plaer i relaxació.

“La fórmula de 9 Sentits està especialment dirigida a aquelles dones i homes que desitgin connectar i reforçar i, si s’escau, descobrir el seu poder interior. És una guia per a l’autoconeixement a través dels sentits i ofereix un marc per afrontar les inseguretats i reforçar la bellesa física i interior.”

Ofereix massatges essencials, terapèutics i relaxants, individuals i per a parelles, combinats amb tractaments de bellesa i rituals.

D’aquests podem distingir tractaments subtils i femenins per a cada etapa de la dona, rituals de parella que estimulen la connexió i la complicitat entre tots dos i per als homes, rituals personalitzats que harmonitzen l’energia yin i yang.
Els nostres rituals inclouen diferents tècniques de massatge com craniofacial, tailandès, descontracturant, reflexologia, entre d’altres. A més, fem servir elements com la moxa, la gemoteràpia, l’aromateràpia i diferents textures que estimulen la sensibilitat del cos. Tot pensat i dissenyat especialment per afavorir una experiència sensorial i terapèutica única.

Pots confiar en la nostra mirada professional.
El meu equip i jo estarem encantades de conèixer-te.

Call Now Button
Abrir chat
Escríbenos por Whatsapp
¡Hola!
¿Cómo puedo ayudarte?
Powered by