fbpx

La menopausa és una de les etapes més temudes per les dones. Per sort avui dia totes coneixem molt més els seus símptomes. La majoria de dones, entre 45 i 55 anys, coneixen alguns dels seus símptomes.

Poden incrementar-se els nostres maldecaps, fogots i suors, tal vegada les menstruacions es fan més irregulars, potser es perd una mica de memòria, fins i tot a vegades es pot incrementar la nostra irritabilitat i els nostres canvis d’humor; a algunes ocasions fins i tot apareix el desagradable Insomni.

Per sort per a totes, s’han descobert mètodes i productes naturals que mitiguen les males estones que ens fa passar. Però també des de 9Sentits volem aportar la nostra experiència i el nostre granet de sorra. L’apoderament de la dona suposa també viure la menopausa sense cap trastorn psicològic innecessari. Hem de prendre a viure-la amb naturalitat. Amb o sense ella som dones, i cadascuna de nosaltres som una gran dona. No acceptem que disminueixi la nostra autoestima, no donem per bo que els trastorns hormonals afectin el nostre estat emocional.

Una bona amiga ens deia fa uns dies que la seva menopausa havia multiplicat el seu sentiment de solitud, sentia que ningú en el seu entorn l’entenia. 

Perquè en 9Sentits t’entenem. Més enllà dels estats psicològics hi ha un símptoma en comú en la menopausa: l’estrès que sol provocar-nos el veure com canvia el nostre cos, la nostra pell, la qualitat del nostre pèl. 

No volem que tot això pugui provocar-nos mal humor i molt menys ansietat i estrès.

Per tot això hem treballat a fons i hem buscat una solució natural basada en la qualitat de les nostres mans i tècniques per a oferir-te la millor teràpia contra l’estrès: un massatge absolutament natural i relaxant. 

En 9Sentits fem un esforç diari pera entendre més i millor la condició femenina. Tractem de saber el que necessitem en cada època de la nostra vida.

És per això que t’oferim un tractament ideal per a l’etapa menopàusica. Està pensat per a treballar el teu cos, relaxar la teva musculatura, reforçar la teva ment i augmentar la teva autoestima. Cada massatge busca connectar el teu cos i la teva ment. Cada massatge activa la teva circulació i el teu sistema limfàtic alleujant el dolor muscular i articular, així com els maldecaps simptomàtics en algunes dones. 

En aquesta mateixa línia hem afegit un tractament de reflexologia destinat a equilibrar el teu sistema hormonal.

I per a completar us recordem el nostre clàssic i reconegut massatge en parella. La nostra experiència ens diu el molt que multiplica la confiança de la dona dins de la relació, sens dubte ens fa sentir més atractives, més sàvies i experimentades. 

Si desitges més informació no dubtis a contactar-nos. Estem a la teva disposició. 

Equip 9Sentits

Share This
Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button