fbpx

Els massatges constitueixen una eina terapèutica molt antiga, que era ocupada per l’home amb la finalitat de neutralitzar qualsevol possible malaltia i la seva evolució ha estat paral·lela a la de la societat, considerant-se en l’actualitat com el tractament terapèutic més utilitzat per totes les societats del món, gràcies a la seva eficàcia.
En 9 Sentits disposem dels massatges i rituals específics per a cada necessitat, adaptats a aquesta evolució, específics per a homes i sota el mètode de la nostra directora Alexandra Ferra: “La fórmula de 9 Sentits està especialment dirigida a aquelles dones i homes que desitgin connectar i reforçar i, si s’escau, descobrir el seu poder interior. És una guia per a l’autoconeixement a través dels sentits i ofereix un marc per a afrontar les inseguretats i reforçar la bellesa física i interior.”

Per a aquells homes que busquin desconnectar, relaxar-se i cuidar la seva pell amb productes de qualitat i en mans de bons professionals disposem del “Ritual per a homes”. Massatge relaxant i terapèutic del cap als peus que va acompanyat d’un tractament facial molt complet que combina la neteja, l’exfoliació i una hidratació amb un massatge suau i relaxant. Són 75 minuts d’experiència spa i terapèutica, on cada detall compta i marca la diferència.

Si disposes de poc temps i horaris complicats disposem del “Massatge Executiu Exprés”. Mitja hora de desconnexió que et farà viatjar lluny i gaudir d’un intens instant de vacances que renovarà el teu cos i ment sense alterar els teus horaris ni obligacions diàries. Es tracta d’un massatge amb oli profund i molt efectiu que incideix directament en les contractures, especialment de l’esquena alta i baixa. També podem tractar cuixes o bessons engarrotats. Migranyes, mal de cap o malestar a l’estómac. T’escoltem i personalitzem tots els nostres tractaments.

L’activitat esportiva o qualsevol activitat amb molt de desgast físic requereixen alliberar la tensió i càrregues musculars que es produeixen. El nostre “Massatge Esportiu” permet una recuperació física, modelant i tonificant la musculatura per al seu òptim rendiment.
Per als dolors musculars per males postures, excés d’hores enfront de la pantalla, sobreesforç, estrès gestual i ambiental, falta d’exercici, edat avançada, lesions lleus i greus, esquinços, trencaments ossis o articulars i postoperatoris posem al teu servei el nostre “Massatge Profund”. El quiromasaje és una tècnica manual que tracta de manera profunda i localitzada les zones afectades. Produeix una notable recuperació física i mental que es tradueix en una millora del rendiment físic i mental.
La finalitat principal dels nostres rituals i teràpies és la de proporcionar-te el benestar general, en tots els sentits. Quina és la teva?

Share This
Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button