fbpx

L’únic centre de benestar exclusiu per a la dona

1 Mar 2018 | Bellesa

Doncs així és, 9 Sentits ha obert portes. Estem a Barcelona, al centre de la ciutat, al carrer Londres, a tocar la Diagonal. És un lloc diferent i molt especial, pensat per oferir benestar de qualitat per a la dona i, si elles volen, també per a les seves parelles. Oferim tota classe de serveis: relaxants, terapèutics, de bellesa corporal, de dietètica, d’imatge personal, etc. Brindem serveis especials per a cada etapa de la dona – durant l’embaràs, la menopausa i en el cicle menstrual –, també rituals de sensualitat i teràpies sexuals de la mà de les nostres psicòlogues i terapeutes.

Afavorim l’apoderament de la dona, a través de la connexió amb el seu propi cos i el coneixement del seu psique. Oferim un lloc de descobriment, d’enfortiment, de suport, de goig i relaxació. Creiem en el poder del femení i promovem l’amor propi i l’autoconfiança per desenvolupar-nos com a dones joioses i poderoses.

Hem creat un mètode propi anomenat 9 Sentits. Hem dissenyat un conjunt de rituals dedicats en cos i ànima a la dona per potenciar la seva bellesa a través d’un viatge sensorial que reforçarà el seu esperit i la farà sentir com una reina en el seu propi cos.

Si desitges compartir una experiència única, especial i suggerent amb la teva parella, t’oferim un espai únic perquè gaudiu junts/es d’un viatge inoblidable.

En la nostra carta de serveis trobaràs propostes que sens dubte et sorprendran. Deixa’t acompanyar.

Reserva la teva cita a través de la web o trucant per telèfon. Tindràs el millor tracte, t’acompanyaran les nostres excel·lents professionals expertes en benestar.

El meu nom és Alexandra Ferra i espero saludar-te ben aviat.

Call Now Button
Share This
Abrir chat
Escríbenos por Whatsapp
¡Hola!
¿Cómo puedo ayudarte?
Powered by