fbpx

ALEXANDRA FERRA

Vaig néixer en un poblet vora la mar, en les costes del pacífic, a Equador. Vaig viure uns anys a Argentina fins que l’any 2001 vaig decidir viatjar a Barcelona. Em vaig enamorar de la ciutat, de la seva gent i del color i la calor del mediterrani. Vaig decidir que era la ciutat en la qual volia viure. En acabar els meus estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya em vaig dedicar a treballar com a fotògrafa freelance, realitzant retrats i fotografia de moda.

Durant aquesta època em vaig centrar especialment en el cos femení, del que em va  interessar la seva bellesa i potencial expressiu. Però al mateix temps vaig observar la poca consciència que algunes dones tenien del seu propi cos quan les fotografiava. Un dia em vaig dir: vull seguir fent fotografia, però també vull implicar-me en un projecte més ampli que apoderi a la dona i que la faci més conscient del seu cos, la seva bellesa i la seva sensualitat.

Aquesta vocació per l’univers Beauty i el meu interès per la salut i el benestar de la dona va fer que em formés amb professionals del món de les teràpies, amb els quals vaig constatar que la felicitat i el benestar de la dona es construeixen com un tot. Una mirada holística on hi participen sensacions físiques, autoconeixement, nutrició, gaudi del cos i relació amb els altres.

Vaig comprendre que el benestar i la plenitud de la dona poden augmentar si s’exploren tots els sentits. Vaig aprendre a observar-los un a un i també tots alhora. Vaig construir un mètode per treballar amb ells, combinant-los tots, i el vaig anomenar 9 Sentits.

Tinc la certesa que cada dona és meravellosa i que aprendre a potenciar cadascun dels sentits és la clau del plaer i del benestar.

“Una dona no ha de ser bella. Ha de creure-s’ho”.
Coco Chanel

El mètode by Alexandra Ferra

9 Sentits és un espai dedicat al benestar. Un petit oasi a la ciutat dissenyat per afavorir la connexió amb la teva essència. Un lloc per cuidar-te, mimar-te, per explorar els teus sentits; empoderar-te des de dins perquè la teva bellesa s’expressi cap a fora.

Et guiem en la consciència del teu cos a través dels sentits, en la connexió amb tu mateix/a i amb els altres. Per a això hem dissenyat diferents tipus de rituals, els individuals i els de parella que reforcen el vincle, la creativitat i la complicitat entre tots dos.
Ens ocupem de potenciar la teva qualitat de vida. Reduïm la tensió del cos, pausem la ment, relaxem la musculatura i t’ajudem a millorar el teu descans.

Call Now Button
Abrir chat
Escríbenos por Whatsapp
¡Hola!
¿Cómo puedo ayudarte?
Powered by