fbpx

ALEXANDRA FERRA

Vaig néixer en un poblet vora la mar, en les costes del pacífic, a Equador. Vaig viure uns anys a Argentina fins que l’any 2001 vaig decidir viatjar a Barcelona. Em vaig enamorar de la ciutat, de la seva gent i del color i la calor del mediterrani. Vaig decidir que era la ciutat en la qual volia viure. En acabar els meus estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya em vaig dedicar a treballar com a fotògrafa freelance, realitzant retrats i fotografia de moda.

Durant aquesta època em vaig centrar especialment en el cos femení, del que em va  interessar la seva bellesa i potencial expressiu. Però al mateix temps vaig observar la poca consciència que algunes dones tenien del seu propi cos quan les fotografiava. Un dia em vaig dir: vull seguir fent fotografia, però també vull implicar-me en un projecte més ampli que apoderi a la dona i que la faci més conscient del seu cos, la seva bellesa i la seva sensualitat.

Aquesta vocació per l’univers Beauty i el meu interès per la salut i el benestar de la dona va fer que em formés amb professionals del món de les teràpies, amb els quals vaig constatar que la felicitat i el benestar de la dona es construeixen com un tot. Una mirada holística on hi participen sensacions físiques, autoconeixement, nutrició, gaudi del cos i relació amb els altres.

Vaig comprendre que el benestar i la plenitud de la dona poden augmentar si s’exploren tots els sentits. Vaig aprendre a observar-los un a un i també tots alhora. Vaig construir un mètode per treballar amb ells, combinant-los tots, i el vaig anomenar 9 Sentits.

Tinc la certesa que cada dona és meravellosa i que aprendre a potenciar cadascun dels sentits és la clau del plaer i del benestar.

“Una dona no ha de ser bella. Ha de creure-s’ho”.
Coco Chanel

ANA MARIA FERNÁNDEZ

Psicòloga col·legiada nº 14.125, Terapeuta Gestalt i Coach Sexual. Màster en Creixement Sexual i de Parella, formada en Desenvolupament de l’Autoestima i en Mindfulness. Especialitzada en Tècniques Corporals per a la teràpia, Moviment Expressiu i Dansa creativa, així com en Quiromassatge i Massatge Tailandès.
La seva labor professional està orientada a potenciar l’autoconeixement, el desenvolupament personal i el benestar, connectant amb el potencial interior de cada persona. Actualment, compagina l’acompanyament a través de la psicoteràpia individual i de parella, la teràpia sexual i tallers diversos i grups continuats, des d’una visió integradora de la persona i de la sexualitat.

IVANETA BO

Coach professional y personal. Màster Universitari en Desenvolupament Directiu, Inteligència Emocional i Coaching. Especialitzada en sabiduria kabbalística, astrologia kabbalística, desenvolupament personal per dones, constelacions familiars, programació neurolingüística, Art-teràpia y Feng Shui – treball amb l’inconscient. Les seves sessions estan orientades en guiar les dones a que trobin el seu potencial i el propòsit de la seva vida, sortir de bloqueixos, superar-se i crear realitats diferents. I com que cada dona és única i especial, el seu coaching també ho és: personalitzat, autèntic i original. Actualment està formant la seva marca personal, treballa amb clients presencialment i online en varis idiomes, imparteix tallers i fa lectura de la carta natal kabbalística.

Call Now Button
Abrir chat
Escríbenos por Whatsapp
¡Hola!
¿Cómo puedo ayudarte?
Powered by