fbpx

Ritual Nou Sentits

8 Mar 2018 | Rituals

Els sentits són la porta que ens permet experimentar el món i poder-lo conèixer. A través d’ells, el cos ens delecta d’una infinitat de sensacions que creen noves connexions neuronals tot activant la memòria i expandint la nostra ment cap a una visió més holística de la realitat. Els utilitzem diàriament per relacionar-nos amb l’entorn, però poques vegades els concedim la suficient atenció per a assaborir al màxim tota la informació que ens aporten.

A 9 Sentits hem creat un espai, únic i exclusiu al país, de delit per al cos i la ment a través d’una experiència que desperta tots els nostres sentits i els satisfà en un banquet de sensacions especialment dedicat en el plaer del propi cos. En aquest viatge, la nostra protagonista viurà una sèrie d’estímuls amb diferents textures, aromes, sabors i temperatures, entre d’altres, que la transportaran a diferents llocs. Un joc de sensacions per alimentar al cos en una dansa de records, goig, sorpresa i plaer; on tots els elements emprats són naturals, artesanals, d’elaboració pròpia i ecològics.

El ritual que hem dissenyat per a aquesta ocasió fa honor al nom del nostre espai: Ritual 9 Sentits.

Més enllà dels cinc sentits ja coneguts, la vista, l’olfacte, el gust, el tacte i l’oïda, hem contemplat quatre subsentits més que amplien la nostra capacitat de percebre i ens aporten una experiència més rica i completa. Es tracta de la percepció tèrmica (calor-freda), la nocicepció (la capacitat de sentir el dolor), la sinestèsia (la capacitat de sentir un estímul que es produeix en una part del cos a conseqüència d’un estímul aplicat en una altra, com per exemple percebre un so en forma de color) i l’últim, que els engloba a tots, la kinestesia o propiocepció, que és la capacitat de sentir el mateix cos i el seu moviment.

L’objectiu d’estimular les nostres sensacions a través de totes aquestes vies és oferir una experiència més completa i exuberant per delectar-nos en un bany de contrastos que, sens dubte, obriran la nostra ment en un viatge que transcendeix la sensualitat del nostre cos.

Hem seleccionat aquests nou sentits perquè simbòlicament el número 9 ens recorda al poder d’allò cíclic tan connectat a l’essència de la dona. És un nombre que representa l’ascensió a un estadi superior de consciència, que vetlla per la humanitat i integra els processos. Un nombre que ens recorda, en definitiva, atributs molt característics del nostre poder femení.

Submergeix-te en aquesta experiència i gaudeix plenament de totes les capacitats sensorials del teu cos. Desperta la teva imaginació i deixa’t portar a un món de plaer i abundància.

Share This
Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button