fbpx

Astrologia Kabbalística

5 Gen 2019 | Coach

Per què ets piscis i no virgo? Per què ets capricorn o sagitari?

L’astrologia és cada vegada més popular. No només la trobem en l’horòscop de diaris i revistes, sinó també en programes de televisió, campanyes de publicitat, col·leccions de roba o de joieria… i moltes converses entre familiars i amics. Sense ser experts, podem esmentar algunes característiques dels signes del Zodíac i, si volem aprofundir en el tema, disposem de multitud de llibres i de cursos especialitzats per a indagar en les lleis de l’univers.
No obstant això, per a què ens serveix? Més enllà de la curiositat pel que pot semblar una moda o de la identificació amb un cert grup, hem de remuntar-nos a les bases d’un saber ancestral per comprendre el veritable potencial de l’astrologia i el nostre propi potencial.

D’un signe a un propòsit en el món

La Kabbalah o estudi de l’espiritualitat -que ha acompanyat la humanitat des dels temps d’Abraham i el coneixement es va posar per escrit en el llibre Zohar fa al voltant de 2.000 anys-, és la llavor de l’astrologia kabbalística. Aquest “cognom” de tradició hebrea ens parla d’una astrologia que ens ajuda a veure aquells aspectes de nosaltres mateixos que hem vingut a transformar, prenent consciència dels nostres talents i debilitats per poder desenvolupar-nos.

Segons la kabbalística, tots tenim un tikkun ( “karma”) i venim al món en un moment i un lloc determinats en funció del propòsit de la nostra ànima. Per exemple, si en vides passades va ser egocèntrica o va estar irada, a la nostra carta natal -Posicionament dels planetes quan vam nèixer- hi haurà molt de foc, mentre que si adoptem un paper de víctima, predominarà l’aigua. A partir d’aquí, hem d’aprendre a transformar-lo. Es tracta de conèixer el perquè, l’origen de tot, no per condicionar-nos sinó per alliberar-nos, ja que depèn de nosaltres decidir què fem amb això i com volem que evolucioni.

Eines de desenvolupament personal

Lluny de ser determinista i de considerar que estem marcats per la influència dels planetes, l’astrologia kabbalística ens dóna eines per ser capitans de la nostra vida i del nostre destí; per escollir i per no conformar-nos. Ens compassa en el camí com una forma d’autoconeixement i una guia per a un desenvolupament personal excel·lent, que ha estat transmesa de generació en generació amb la voluntat de viure en plenitud. No en va, l’han estudiat al llarg dels anys mestres com Leonardo da Vinci, Albert Einstein o Isaac Newton -que va escriure més sobre el Zohar que sobre física-, a més de personalitats contemporànies com Madonna.

 Els nostres tallers d’Astrologia Kabbalística són impartits per Ivaneta Bo, Personal Life Coach & Kabbalistic Astrology.

1 Comment

  1. Susanna Gomez de Haas

    Sin duda la sabiduria ancestral de la Kabbalah da herramientas para llegar a ser nuestra mejor version y para encontrar muchas respuestas a las preguntas que todos en un momento u otro de nuestra vida nos hacemos y asi llegar a conocer nuestro propósito de vida.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This
Abrir Chat
¡Hola! Podemos ayudarte?
Call Now Button